A la carte
Voorgerechten
Carpaccio van Black Angus rund / Parmegiano / Parijse champignon | € 17,00 |
---|---|
Voorgerecht uit de menu | € 18,00 |
Huisbereide garnaalkroketten / rucola | € 19,00 |
Karnemelkstampers / gepocheerd ei 65° / grijze garnalen | € 17,00 |
Scampi's in de room "La Descente" / risotto | € 17,00 |
Kikkerbilletjes in de room / look | € 18,00 |
Gebakken eendenlever / gekarameliseerde appel / porto reductie | € 21,00 |
Vegetarische / veganistische gerecht zijn ook steeds verkrijgbaar |
Hoofdgerechten
Gebakken zeebaarsfilet / aardappel mousseline / witte wijnsaus | € 24,00 |
---|---|
Royaal Vispannetje / aardappelpuree | € 24,00 |
Gerecht uit de menu | € 24,00 |
In hoeveboter gebakken zeetong / salade / verse frietjes | |
dagprijs | |
Chateaubriand/ verse frietjes/ sausje naar keuze | € 24,00 |
Champignon, groene peper of béarnaise | |
Huisbereide vol-au-vent / bladerdeeg / mousseline saus / frietjes | € 24,00 |
(suppl. zwezerik € 8.00) | |
Krokante kalfszwezerik / champignonsaus met porto | € 39,00 |
Vriendelijk verzoeken wij u om de keuze aan de kaart te beperken tussen 4 verschillende voor- en hoofdgerechten. Zo proberen wij u de beste service aan te bieden.
Wij horen graag de voorkeuren van uw dieet en allergieën.